EjendomsWatch

Dansk investor: Britiske ejendomme er stadig en god investering

Dansk administrator af 10 mia. kr. i britiske mursten ser fortsat gode muligheder i Storbritannien efter Brexit.

Jan M. Hansen (th.) og Flemming Brokmose udgør den daglige ledelse af Habro & Finansgruppen efter at bestyrelsesformand Jesper Tullin har solgt sin andel. | Foto: PR

Mens flere ser sort på mulighederne på det britiske ejendomsmarked, efter at gårsdagens EU-afstemning endte med et farvel, fastholder Habro & Finansgruppen - der administrerer ejendomme for knap 10 mia. kr. i Storbritannien - at britiske mursten fortsat vil give et godt afkast.

Partner og adm. direktør i Habro & Finansgruppen Jan M. Hansen, sendte fredag morgen en mail rundt til de omkring 900 investorer, der har sat penge i Habro & Finansgruppens britiske projekter, hvori han slår fast, at der - på trods af den umiddelbart paniske stemning på de finansielle markeder - ikke er grund til bekymring:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier