Intersport går efter 25-30 flere butikker

Ekspansion i fuld gang, efter at 17 nye butikker er åbnet på et år.
Kunderne, her i indkøbscentret Field's, vil møde Intersport oftere i butiksbilledet, forudser kædens næstformand. | Foto: Lars Krabbe/Polfoto
Kunderne, her i indkøbscentret Field's, vil møde Intersport oftere i butiksbilledet, forudser kædens næstformand. | Foto: Lars Krabbe/Polfoto

De knap 100 danske Intersport-butikker skal blive til endnu flere. Det sker som led i en målrettet oprustning og i en fortsat tiltro til fysiske butikker, siger Peter Lau Larsen, næstformand i Intersport Danmark, til Børsen.

Siden maj sidste år har han åbnet 17 nye butikker, og ambitionen er at åbne 23-30 nye Intersport-butikker fordelt over hele landet inden for to-tre år i et marked, der har været præget af store millionunderskud, konkurser og hård konkurrence fra nethandlen.

I april meddelte to af landets største sportskæder - Sport24 og Sportigan - at de har tænkt sig at fusionere, og det har man kunnet mærke hos Intersport, forklarer Peter Lau Larsen. Ifølge ham har flere franchisetagere fra de to kæder henvendt sig til Intersport i håbet om at blive en del af kæden.

"Jeg tror ikke helt, at alle er så glade for den fusion mellem Sport24 og Sportigan. Vi fornemmer, at der er mange, der er utilfredse med det, og så tænker de nu, om der er mulighed for at blive en del af Intersport," siger Peter Lau Larsen til Børsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også