EjendomsWatch

Danica-topchef: Ny Wealth-enhed skal løfte digitale løsninger

Danica er blevet en del af den nye Wealth Management-enhed i Danske Bank, og Danicas adm. direktør forventer, at det blandt andet betyder bedre digitale løsninger.

Foto: /ritzau/STINE BIDSTRUP

I første kvartal er Danica Pension blevet lagt ind i Danske Banks nye Wealth Management-enhed, og adm. direktør Per Klitgård har høje forventninger til den nye struktur.

"Vi har rigtig store forventninger til, at vi nu er en del af Wealth-område med hele vores private banking-område og Danske Capital. Det betyder, at Danica jo også i forhold til en strategisk agenda i hele Danske Bank nu bliver en mere integreret del, og det tror jeg, at vi vil have rigtig mange fordele af," siger Per Klitgård til FinansWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier