Danske ejendomsinvestorer kåret som de bedste i Norden

Der var priser til flere danske pensionsselskaber ved Nordic Peer-to-Peer Awards i Stockholm i sidste uge.
Henrik Olejasz Larsen, Sampension | Foto: PR
Henrik Olejasz Larsen, Sampension | Foto: PR
AF METTE MANDRUP, FINANSWATCH

Pensams investeringsdirektør Benny Buchardt Andersen og Sampensions investeringsdirektør Henrik Olejasz Larsen blev begge kåret til at være de bedste investeringsdirektører i Norden. Det skriver selskaberne i en fælles pressemeddelelse.

Prisen blev uddelt ved Nordic Peer-to-Peer Awards i Stockholm, som er arrangeret af Institutional Investor, sent torsdag aften, og det er investorerne, som både indstiller kandidater til priserne og stemmer om dem.

"Jeg er meget stolt over denne anerkendelse. Det er mine kolleger i branchen, der har vurderet PenSams investeringsarbejde, som jeg står i spidsen for. Det gør prisen helt særlig. Og jeg er stolt over at dele hæderen med en kapacitet som Henrik," siger Benny Buchardt Andersen i pressemeddelelsen, hvor også Henrik Olejasz Larsen udtaler sig:

"Denne pris helt speciel, fordi det er fagfæller, der har vurderet Sampensions indsats, og vi sætter stor pris på denne anerkendelse," udtaler Henrik Olejasz Larsen.

Også priser til Pensiondanmark og Tryg

Tryg vandt en pris i kategorien Rising Star, der gik til Kenneth Winther, som er senior vice president i selskabets koncernfinans-afdeling.

Pensiondanmark fik priser i både kategorierne "Alternative Investments Team of the Year" og "Best Use of ESG in Alternative Investments", og Pensam vandt også en pris for sit arbejde med långivning.

Sampension vandt desuden prisen for "Best Use of Equities", og Unipension vandt i samme kategori.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også