EjendomsWatch

Danske ejendomsinvestorer kåret som de bedste i Norden

Der var priser til flere danske pensionsselskaber ved Nordic Peer-to-Peer Awards i Stockholm i sidste uge.

Henrik Olejasz Larsen, Sampension | Foto: PR

Pensams investeringsdirektør Benny Buchardt Andersen og Sampensions investeringsdirektør Henrik Olejasz Larsen blev begge kåret til at være de bedste investeringsdirektører i Norden. Det skriver selskaberne i en fælles pressemeddelelse.

Prisen blev uddelt ved Nordic Peer-to-Peer Awards i Stockholm, som er arrangeret af Institutional Investor, sent torsdag aften, og det er investorerne, som både indstiller kandidater til priserne og stemmer om dem.

"Jeg er meget stolt over denne anerkendelse. Det er mine kolleger i branchen, der har vurderet PenSams investeringsarbejde, som jeg står i spidsen for. Det gør prisen helt særlig. Og jeg er stolt over at dele hæderen med en kapacitet som Henrik," siger Benny Buchardt Andersen i pressemeddelelsen, hvor også Henrik Olejasz Larsen udtaler sig:

"Denne pris helt speciel, fordi det er fagfæller, der har vurderet Sampensions indsats, og vi sætter stor pris på denne anerkendelse," udtaler Henrik Olejasz Larsen.

Også priser til Pensiondanmark og Tryg

Tryg vandt en pris i kategorien Rising Star, der gik til Kenneth Winther, som er senior vice president i selskabets koncernfinans-afdeling.

Pensiondanmark fik priser i både kategorierne "Alternative Investments Team of the Year" og "Best Use of ESG in Alternative Investments", og Pensam vandt også en pris for sit arbejde med långivning.

Sampension vandt desuden prisen for "Best Use of Equities", og Unipension vandt i samme kategori.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier