EjendomsWatch

Glædelig jul og godt nytår fra EjendomsWatch

Det daglige nyhedsbrev udkommer på normalt tidspunkt 23., 27. og 30. december.

Foto: Maria Oien

EjendomsWatch ønsker sine læsere, annoncører og andre samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår – og med tak for det forløbne år.

Vores daglige nyhedsbrev på hverdage udkommer omkring juledagene i en lidt reduceret udgave, men på normalt publiceringstidspunkt kl. 11.30. Det sker 23., 27. og 30. december.

31. december udkommer EjendomsWatch ikke med et nyhedsbrev, men er tilbage i fuld udgave 2. januar.

På dage, hvor nyhedsbreve ikke udkommer, opdateres vores hjemmeside med større nyheder, ligesom læsere, der er på farten kan følge med på mobilen eller via vores app.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier