EjendomsWatch

Boligportaler er kommet i vagthunds søgelys

Forbrugerombudsmanden har over for en række online boligportaler nu indskærpet reglerne for oplysning af eksempelvis priser og vilkår. Portalerne har nu fået to måneder til at få bragt orden i tingene, inden Forbrugerombudsmanden vil rejse sager mod selskaberne bag.

Online boligportaler er blevet orienteret om regler for abonnementsaftaler af Forbrugerombudsmanden. | Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Flere danske online boligportaler har fået indskærpet, hvilke lovpligtige oplysningskrav der gælder i forbindelse med abonnementsaftaler. Det er Forbrugerombudsmanden, der står bag tiltaget, efter flere henvendelser fra brugere om uigennemsigtige vilkår.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Forbrugerombudsmanden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier