EjendomsWatch

Vindmøller udløser erstatning til 10 husejere

Det kommer til at koste Energi Fyn mellem 50.000 og 300.000 kroner i erstatning til en række husejere, at møller på det gamle Lindø støjer.

Foto: Ørested/PR.

Et halvt år efter tre 150 meter høje vindmøller på Lindø blev sat i drift, er der sat konkrete beløb på, hvor meget vindmøllerne generer naboerne. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det er Taksationsmyndigheden, der er nedsat af staten til at vurdere, hvor stort værditab husejere har, hvis der bliver opstillet en vindmølle i nærheden af deres hus, der har bestemt erstatningens størrelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier