EjendomsWatch

Handelsstrøg i Køge udlejer de sidste kvadratmeter

Strædet i Køge syd for København står færdigbygget. Detailkoncernen Coop napper de sidste lejeaftaler og åbner butikker i den nye bydel.

Strædet i Køge syd for København. | Foto: PR

Byggestøv og -rod er nu endelig pakket væk på handelsstrøget Strædet i Køge syd for København. Området står nemlig klar til fulde.

Dermed kan de sidste kvadratmeter også lejes ud. Denne gang er det Coop, som har ladet sig friste. Detailkoncernen åbner blandt andet både en Irma- og en Fakta-butik på gaden, skriver Citycon, som ejer ejendommene i Strædet, i en pressemeddelelse.

Supermarkederne får samlet 1865 kvm med "topmoderne indretning". Irma flytter fra en anden placering i Køge netop for at få adgang til et mere moderne butikslokale, lyder det.

"Vi er meget tilfredse med den varierede sammensætning af butikker, cafeer og restauranter i Strædet. Det sikrer det nødvendige kundeflow og gør strædet til den nye centrale handelsnerve i byen," udtaler Jacob Bannor, kommerciel chef i Citycon, i meddelelsen.

Udover de nye lejeaftaler åbner Imerco Home, Køge Apotek, Computerhjælp og Smoke It også op for deres butikker i Strædet, fremgår det.

Efterhånden som sektionerne af strøget er blevet færdige, er der løbende flyttet lejere ind. Da Strædet for første gang slog dørene op for besøgende tilbage i september 2017 skete det med åbningen af 30 nye butikker.

Handelsstrøg i Køge hjælper Citycon til fremgang

Citycon: Strædet er blevet godt modtaget

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier