Arkitektfirmaet Rum får ny bestyrelsesformand

Tidligere direktør i Cowi og Mærsk sætter sig for bordenden med et mål om at finde den rette strategi til at udnytte den høje aktivitet i øjeblikket på længere sigt, lyder det fra den Horsens-baserede tegnestue.
Foto: PR
Foto: PR

Birgitte Brinch Madsen er ny bestyrelsesformand for arkitektfirmaet Rum. Hun skal stå i spidsen for at udarbejde arkitektfirmaets langsigtede strategi, mens der tages højde for det høje aktivitetsniveau og forandringer i branchen, lyder det i en pressemeddelelse.

Birgitte Brinch Madsen erstatter Lars Bonderup Bjørn, som havde siddet på posten siden 2012.

"Jeg glæder mig meget til at blive en del af Rum, hvor jeg har tillid til at min erfaring og faglige baggrund vil være et aktiv. Som en af Danmarks hurtigst voksende arkitektvirksomheder er potentialet stort, og jeg ser frem til at være med til at sætte den strategiske kurs for Rums fortsatte forretningsudvikling," siger Birgitte Brinch Madsen i meddelelsen.

Den nye bestyrelsesformand er tidligere direktør i Cowi og Mærsk. Hun skal i bestyrelsen arbejde sammen med de tre partnere i Rum, Anders Johansen, Karin Elbek og Claus Jensen, samt det eksterne bestyrelsesmedlem Torben Halling.

Rum har i alt 45 medarbejdere på kontoret i Horsens og fokuserer på at tegne byggeri til bolig, erhverv, sundhed og læring. Tegnestuen har mere end 150.000 kvm renovering og nybyggeri på vej – herunder Jernlageret, som er en ny bydel under opførelse ved Horsens Nordhavn.

Boligforening opfører havnebyggeri for 365 mio. kr.

Arkitektfirma vinder opgave på 102 boliger

Aart Architects henter markedschef hos udenlandsk rådgiver

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også