EjendomsWatch

Kæde af ferieparker er klar til at udvide i Danmark

"Der er god plads til os i det danske marked," siger adm. direktør Søren Sandberg, Landal Greenparks i Danmark. Især uden for Jylland sættes jagten ind.

Foto: Ritzau Scanpix/Lars Borberg

Europas største ferieparkkæde, Landal Greenparks, er klar til at åbne nye feriecentre rundt om i landet, efter at koncernen for halvandet år siden indtog Danmark.

I juli 2016 overtog Landal Greenparks den danske kæde Dayz Resorts, der har fem feriecentre, og som var ejet af rigmanden Bjarne Bøgh Jensen. Nu er de fem Dayz-centre alle blevet til Landal-centre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier