EjendomsWatch

Entreprenørkoncern venter 10-15 pct. tilbagegang

Staten bruger færre penge på infrastrukturprojekter, og det vil få toplinjen hos den familieejede milliardvirksomhed M.J. Eriksson til at falde. Entreprenørens omsætning er ellers vokset, og er dobbelt så stor i forhold til for fem år siden.

Foto: Banedanmark

Det er slut med tocifrede vækstrater for entreprenørkæmpen M.J. Eriksson. Færre penge fra statens pengekasse bliver puttet i offentlige anlægsprojekter, som fylder en stor del af den familieejede entreprenørs omsætning.

Væksten er de seneste to år fladet ud for M.J. Eriksson, viser nyt regnskab for det skæve år 2016/17, og næste gang, M.J. Eriksson offentliggør regnskab, forventer adm. direktør og medejer Jørgen Eriksson, at omsætningen er faldet med 10-15 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier