EjendomsWatch

Rådgiver klar med afløser til fyret topchef

Bygherrerådgiveren Gaihede henter ny adm. direktør hos rådgiverfusionen Niras.

Foto: Foto: PR

51-årige Jacob Ulrik Sachse tiltræder næste mandag som adm. direktør i bygherrerådgiveren Gaihede, oplyser virksomheden.

Han kommer fra Niras, der netop har opslugt Alectia, hvor han har været siden 2009, bl.a. som forretningschef for almene boliger gennem syv år.

Udskiftningen på topposten sker efter en periode, hvor Gaihedes medejer, Ragn Gaihede, selv har holdt styrepinden, som han overtog, da bestyrelsen tidligere på året afskedigede den daværende direktør på grund af svigtende resultater.

Rådgiver sender topchef på porten efter skuffende start på 2017

”Vi er meget tilfredse med ansættelsen af Jacob. Han har de evner, en leder skal have, og så har han begge ben plantet i byggefaget. Han har både en stor faglig indsigt og et stort netværk. Han kender arten af vores rådgiveres opgaver, han kan lede praktisk og visionært og ikke mindst, så har han stor erfaring med kontakten til bygherrer. Han forstår vores kunders behov," siger Ragn Gaihede i en pressemeddelelse.

Selv betegner Jacob Ulrik Sachse den nye stilling som et ønskejob.

Deas napper ny afdelingschef hos Gaihede

 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier