EjendomsWatch

Rådgiver klar med afløser til fyret topchef

Bygherrerådgiveren Gaihede henter ny adm. direktør hos rådgiverfusionen Niras.

Foto: Foto: PR

51-årige Jacob Ulrik Sachse tiltræder næste mandag som adm. direktør i bygherrerådgiveren Gaihede, oplyser virksomheden.

Han kommer fra Niras, der netop har opslugt Alectia, hvor han har været siden 2009, bl.a. som forretningschef for almene boliger gennem syv år.

Udskiftningen på topposten sker efter en periode, hvor Gaihedes medejer, Ragn Gaihede, selv har holdt styrepinden, som han overtog, da bestyrelsen tidligere på året afskedigede den daværende direktør på grund af svigtende resultater.

Rådgiver sender topchef på porten efter skuffende start på 2017

”Vi er meget tilfredse med ansættelsen af Jacob. Han har de evner, en leder skal have, og så har han begge ben plantet i byggefaget. Han har både en stor faglig indsigt og et stort netværk. Han kender arten af vores rådgiveres opgaver, han kan lede praktisk og visionært og ikke mindst, så har han stor erfaring med kontakten til bygherrer. Han forstår vores kunders behov," siger Ragn Gaihede i en pressemeddelelse.

Selv betegner Jacob Ulrik Sachse den nye stilling som et ønskejob.

Deas napper ny afdelingschef hos Gaihede

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier