EjendomsWatch

Rådgiver klar med afløser til fyret topchef

Bygherrerådgiveren Gaihede henter ny adm. direktør hos rådgiverfusionen Niras.

Foto: Foto: PR

51-årige Jacob Ulrik Sachse tiltræder næste mandag som adm. direktør i bygherrerådgiveren Gaihede, oplyser virksomheden.

Han kommer fra Niras, der netop har opslugt Alectia, hvor han har været siden 2009, bl.a. som forretningschef for almene boliger gennem syv år.

Udskiftningen på topposten sker efter en periode, hvor Gaihedes medejer, Ragn Gaihede, selv har holdt styrepinden, som han overtog, da bestyrelsen tidligere på året afskedigede den daværende direktør på grund af svigtende resultater.

Rådgiver sender topchef på porten efter skuffende start på 2017

”Vi er meget tilfredse med ansættelsen af Jacob. Han har de evner, en leder skal have, og så har han begge ben plantet i byggefaget. Han har både en stor faglig indsigt og et stort netværk. Han kender arten af vores rådgiveres opgaver, han kan lede praktisk og visionært og ikke mindst, så har han stor erfaring med kontakten til bygherrer. Han forstår vores kunders behov," siger Ragn Gaihede i en pressemeddelelse.

Selv betegner Jacob Ulrik Sachse den nye stilling som et ønskejob.

Deas napper ny afdelingschef hos Gaihede

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier