EjendomsWatch

Red Cushman & Wakefield har fidus til hotelmarkedet

Hotelejendomme bliver i stigende grad et alternativ til andre typer investeringer, skriver erhvervsmægleren i ny markedsrapport. Specielt pensionskassernes stigende interesse for aktivklassen vidner om nye tider, lyder argumentet.

Tilbage i januar 2017 investerede ATP Ejendomme sammen med Pensiondanmark i denne hotelejendom ved Kalvebod Brygge i København, der rummer Copenhagen Marriott Hotel. | Foto: PR

Hoteller har vundet indpas som investeringsobjekter på det danske ejendomsmarked, hedder det i en ny markedsrapport fra erhvervsmægleren Red, der fremover kalder sig Red Cushman & Wakefield for at flage tydeligere med sin internationale samarbejdspartner.

Ifølge mægleren nåede transaktionsvolumen i første kvartal af 2017 op på omkring 12,6 mia. kr., hvilket ligger en anelse under niveauet for samme kvartal året forinden. En af årsagerne er de stadig flere aktører på det danske ejendomsmarked, hvor udbuddet ikke kan matche efterspørgslen, hvilket har presset startafkastet på kontor-, butiks- og boligejendomme ned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier