EjendomsWatch

DR vinder pris for drift og vedligehold af ejendomme

DR Ejendomme og Service har på fire året sparet 50 mio. kr. gennem effektiviseringer og omlægninger.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

DR Ejendomme og Service har vundet Driftsherreprisen, der uddeles hvert tredje år. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Prisen uddeles for drift og vedligeholdelse af ejendomme, og her vandt DR foran Velux, Coop og Nordea. Boligfonden Kuben og Dansk Facility Management uddeler prisen.

Prisen gives til DR, fordi DR Ejendomme og Service de seneste fire år har effektiviseret for cirka 50 mio. kr. svarende til 10-15 pct. af budgettet. Blandt andet har DR-afdelingen nu ni leverandører mod tidligere én enkelt.

"Det er besparelser, der giver DR mulighed for at gøre det, vi er sat i verden for: At skabe mere og bedre radio, tv og web," siger Poul Holt Pedersen, chef for DR Ejendomme og Service, i meddelelsen.

Afdelingen står blandt andet for rengøring, kantinedrift og vedligeholdelse af DR's bygninger.

Konkurs rammer tidligere DR-hovedsæde

(Denne artikel er leveret af EjendomsWatch' søstermedie, MediaWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier