EjendomsWatch

Ny politiskole bliver placeret i Vejle

Det bliver Vejle, som efter en politisk magtkamp bliver hjemsted for en ny politiskole. (Opdateret)

Foto: PR

(Artikel opdateret 24. januar kl. 15.50 med citat fra justitsministeren.)

Det bliver Vejle, som kommer til at huse landets nye politiskole, bekræfter justitsminister Søren Pape Poulsen (K) efter at bl.a. TV 2 News havde erfaret oplysningen tidligere tirsdag eftermiddag.

"Vi peger nu på Vejle, for der får vi mest for pengene, og det går hurtigt. Nu skal vi videre. Nu kan den her sag ikke trækkes længere, nu skal den her sag slutte," siger ministeren ifølge Ritzau.

Placeringen i Vejle betyder, at byens gamle sygeplejeskole på godt 7000 kvm og med mulighed for tilbygning får ny beboer efter at have stået tom siden 2014.

Armlægning om politiskole holder Colliers på pinebænken

Som EjendomsWatch omtalte mandag, er det erhvervsmægleren Colliers, der har fået til opgave at finde en ny lejer til bygningen — en opgave, der nu også kan ende med et salg til staten.

Ejendommen, som politiskolen skal indrettes i, er ejet af DNP Ejendomme, der er et selskab, der er ejet af Danske Bank og Nordea i fællesskab.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier