EjendomsWatch

Accura-boss om kæmpe integrationsopgave: Vi er ydmyge over for opgaven

Med landets absolut største afdeling for fast ejendom har Accuras bestyrelsesformand, Thomas Weincke, høje forventninger til, at advokatfirmaet kan sætte sig endnu tungere på det attraktive marked for ejendomstransaktioner. Men der ligger en vigtig opgave i at få 38 nye Plesner-medarbejdere integreret.

"Man har historisk set en større modstandskraft i det danske marked forholdsmæssigt i nedgangstider inden for fast ejendom," siger Thomas Weincke, bestyrelsesformand for Accura. | Foto: PR/Accura

HELLERUP – Accuras bestyrelsesformand, Thomas Weincke, bevæger sig hjemmevant ned ad gangen på advokatfirmaets kontor i Hellerup. Han er ulasteligt klædt i et snorlige, mørkeblåt jakkesæt og tager høfligt imod AdvokatWatch til en snak om, hvor Accura befinder sig her i de indledende måneder af 2020.

Advokatfirmaet har netop budt 38 nye medarbejdere velkommen fra Plesner, en ikke ubetydelig konkurrent. I forvejen var Accura stærkt kørende på fast ejendom og M&A, som tilsammen udgør 75 procent af advokatfirmaets omsætning fordelt med 45 procent på M&A og 30 procent på fast ejendom. Med det nu tidligere Plesner-hold om bord er der grund til at have høje forventninger til 2020. Og det har Thomas Weincke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier