EjendomsWatch

Danske projekter og ordrer bidrager til fremgang hos NCC

Storentreprenøren NCC runder 2019 af med fremgang i resultat og omsætning. Men lønsomheden lever ikke op til de langsigtede mål. Flere danske ordrer redder koncernens ordrebeholdning fra en større tilbagegang.

Thomas Carlsson, adm. direktør NCC. | Foto: PR/NCC

NCC-koncernen har lagt de røde tal fra 2018 bag sig, og entreprenørvirksomheden kommer ud af 2019 med et driftsoverskud på 1,3 mia. svenske kr. (ca. 900 mio. kr.), viser årsrapporten torsdag.

Omsætningen steg beskedne 1,5 pct. til 58,2 mia. svenske kr., mens ordreindgangen, der er vigtig for den fremadrettede indtjening, dykkede seks pct. til 58 mia. svenske kr., hvilket NCC forklarer med en mere selektiv tilgang til de opgaver, man byder på, når også der skal tages højde for risiko og lønsomhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier