EjendomsWatch

Raundahl & Moesby skal bygge vand-domicil på 10.000 kvm i Aarhus

Det kommunale selskab Aarhus Vand har fundet totalentreprenøren til at bygge sit nye hovedsæde.

Foto: PR/Raundahl & Moesby

Aarhus Vand har købt en 37.000 kvm stor grund i den sydlige del af Aarhus, hvor selskabet vil samle sine nuværende placeringer i et nyt stort domicil, som skal huse samtlige 235 medarbejdere.

Det er den aarhusianske totalentreprenør Raundahl & Moesby, som skal bygge det kommunale selskabs nye hovedsæde.

Der er tale om et projekt på samlet 10.000 kvadratmeter fordelt på administration samt service- og produktionsarealer, skriver Raundahl & Moesby i en pressemeddelelse.

"Totalentreprisen gennemføres i partnering, hvor huset skal skabes i fælles samarbejde med Aarhus Vand fra første idéskitse til endelig ibrugtagning," udtaler Carsten Raundahl, adm. direktør i byggevirksomheden.

Prisen på projektet eller totalentreprisen oplyses ikke.

Skal ligge i nyt 'vand-distrikt'

Grunden er placeret i et nyt innovationsområde, hvor Aarhus Vand sammen med Aarhus Kommune vil etablere en national vandklynge med virksomheder, startups og forsknings- og vidensinstitutioner inden for dansk vandteknologi i den jyske by.

Der er endnu kun udarbejdet lokalplan for en del af området.

Aarhus Vand skal derfor sammen med kommunens planafdeling samt C. F. Møller og Raundahl & Moesby udarbejde en lokalplan for området, hvor den købte grund ligger.

Projektudbyder skyder boligprojekt i Høje Taastrup til over 300 mio. kr. i gang

Salling Group sætter sin første blandede ejendom på markedet

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier