EjendomsWatch

Aarsleff venter stilstand på toplinjen i det nye år

Entreprenørkoncernen aflægger årsregnskab, der indfrier det senest udmeldte forventninger.

Foto: Joachim Ladefoged / Jyllands-Posten

Entreprenørvirksomheden Per Aarsleff venter i det forskudte regnskabsår 2019/20 et driftsresultat (EBIT) på 560 mio. kr. samt et salg på niveau med 2018/19, hvor det blev på 13,45 mia. kr.

Det fremgår af selskabets årsregnskab for 2018/19, der er offentliggjort onsdag.

I 2018/19 indfriede selskabet et driftsresultat (EBIT) på 503 mio. kr. samt en vækst i omsætningen på 11,1 pct.

Nettooverskuddet steg samtidig til 360,1 mio. kr. fra 341 mio. kr. året før. Bestyrelsen hos entreprenørkoncernen lægger desuden op til en udbyttebetaling på 5,50 kr. per aktie for det seneste regnskabsår. I året forinden blev der udloddet 5 kr. per aktie, mens udbyttet var 4 kr. per aktie i de to foregående år.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier