EjendomsWatch

Partnerflugt får Plesner til at udnævne ny partner til fast ejendom

Som ny partner skal Karina Brinch være med til at holde skruen i vandet for Plesner på det lukrative forretningsområde, hvor advokatfirmaet mister halvdelen af sine partnere, der rykker til Accura.

Plesner udnævner Karina Brinch, der har fået sin advokatuddannelse i virksomheden, til partner inden for fast ejendom. | Foto: Plesner / PR

Nye profiler til fast ejendom kom med et trylleslag øverst på ønskelisten hos Plesner, da et af landets største advokatfirmaer i en usædvanlig manøvre på én gang fik halveret antallet af partnere i afdelingen for fast ejendom.

Nu har Plesner udnævnt Karina Brinch som ny partner på forretningsområdet, der som følge af partnerflugten er blevet slået sammen med områderne entreprise og infrastruktur. Det fremgår af annoncer i både Børsen og Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier