EjendomsWatch

Nyt digitalt værktøj vil åbne for flere investeringsmuligheder i ejendomme

Propstreet er netop lanceret på det danske marked. Virksomheden lover investorer, der søger om medlemskab, at præsentere dem for flere relevante investeringsmuligheder.

Propstreet er aktiv i Danmark, Norge og Sverige. Her ses Stockholm. | Foto: Jens Dresling/Politiken.

Propstreet, en ny proptech-virksomhed på det danske marked, vil gøre det lettere for professionelle investorer at finde nye investeringsejendomme.

Virksomheden, der allerede er aktiv i Norge og Sverige, er netop lanceret i Danmark, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Forretningen består i at sørge for, at profesionelle ejendomsinvestorer, der er involveret gennem medlemsskab hos Propstreet, bliver præsenteret for alle relevante investeringsejendomme, som møder et fastsat sæt af kriterier, i Danmark, Norge og Sverige.

Af lignende teknologier herhjemme findes blandt andet portalerne Boligsiden.dk med privatboliger og Ejendomstorvet.dk med erhvervsejendomme. Begge portaler er ejet af danske ejendomsmæglere.

Værktøjet involverer både investorer, som Propstreet ifølge dem selv kan give adgang til investeringsmuligheder, de ellers ikke ville være stødt på, samt mæglere og rådgivere, der kan bruge kanalen som et salgsværktøj.

"Digitaliseringsspørgsmålet er et af de mest prioriterede i ejendomsbranchen, og mange ønsker at være en del af den udvikling, der nu finder sted. Vi ønsker at drive denne udvikling fremad sammen med både rådgivere og ejendomsinvestorer med det mål at gøre mødet mellem købere og sælgere mere tilgængeligt og effektivt," udtaler Victor Karsson, medstifter af Propstreet, i meddelelsen.

150 danske ejendomsinvestorer har ansøgt om medlemskab hos Propstreet, der også har underskrevet flere årsaftaler med danske mægler- og rådgivningsfirmaer, blandt andre Lintrup & Norgart.

Propstreet har over 1000 medlemmer og godt 15 tilknyttede mæglerfirmaer. På siden kan man finde ejendomme i prislejet 10-1000 mio. kr.

Mæglere i ny analyse: Østsjælland tager rekorden i tomme kontorlokaler

Proptech Denmark-topchef: "Det er en stor og spændende opgave, jeg er i gang med"

Ny digital strategi skal åbne nye forretningsmuligheder for Deas

Cushman & Wakefield starter proptech-samarbejde med Fifth Wall

Nyt projekt kortlægger byggebranchens digitale fremtid 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier