EjendomsWatch

Dansk NCC-direktør siger farvel efter 34 år – svensker tager over

Klaus Kaae, der sidste år blev sat i spidsen for NCC's nordiske byggeforretning, siger efter sammenlagt 34 år i virksomheden farvel. Afløser bibringer erfaring fra ejendomsudvikling og hotelbranchen.

Catarina Molén-Runnäs afløser danske Klaus Kaae som chef for NCC's nordiske byggeforretning. Foto: PR / NCC

Entreprenørkoncernen NCC siger farvel til danske Klaus Kaae som chef for NCC Building Nordics, som han for godt et år siden blev sat i spidsen for.

Ifølge NCC har 59-årige Klaus Kaae ønsket at fratræde for i stedet at blive seniorrådgiver for virksomheden.

Han afløses af Catarina Molén-Runnäs, der startede sin karriere hos netop NCC, men kommer fra Nordic Choice Hotels, hvor hun har været i seks år inden for HR og som chef for ejendomsforvaltning, fremgår det.

Hun er civilingeniør af uddannelse og tiltræder senest 1. februar 2020.

"Der findes store vækstmuligheder for Building Nordics i samtlige tre lande, hvor hendes erfaring bliver værdifuld," udtaler Tomas Carlsson, koncernchef i NCC, i en pressemeddelelse.

"Klaus Kaae har spillet en vigtig rolle for at drive udviklingen ikke bare af NCC, men hele branchen i Danmark og hele Norden gennem sine 34 år i NCC. Jeg er glad for, at han fortsat kommer til at bidrage til NCC i en anden rolle," fortsætter han.

Som chef for Building Nordics har Kaae stået i spidsen for et forretningsområde, der omsætter for ca. 11 mia. svenske kr. og som ved udgangen af 2017 havde omkring 2350 ansatte.

EJW Klaus Kaae NCC Building Nordics.jpg
Klaus Kaae, snart forhenværende chef for NCC Building Nordics. Foto: PR / NCC Foto: PR.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier