EjendomsWatch

CBRE efter etablering af ny afdeling: Boligejendomme dominerer fortsat

Der er fortsat stor interesse for danske boligudlejningsejendomme, på trods af at den samlede transaktionsvolumen falder. Danmark tager en større bid af kagen, viser nye tal fra ejendomsrådgiveren CBRE.

Michael Sehested, chef for Residential Capital Markets i CBRE. | Foto: PR/CBRE.

Transaktionsvolumen på det danske ejendomsmarked har taget et dyk i første halvdel af 2019, men investorernes interesse for danske boligejendomme er stadigvæk stor i Danmark sammenlignet med vores nordiske naboer.

Det viser nye tal fra ejendomsrådgiveren CBRE, som for nylig har etableret en ny afdeling for beboelsesejendomme, der skal hjælpe CBRE med at bevare sin position i markedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier