EjendomsWatch

"Når det gælder digitalisering, ligger vi og roder rundt på niveau med landbruget"

Alle taler om digitalisering, og i mange brancher tager man udfordringen op. Men byggebranchen halter håbløst bagud og indtager ifølge McKinsey Global Institute næstsidste plads på digitaliseringsindekset.

Foto: Ritzau Scanpix / Jan Dagø

Der er ikke mange brancher, som ikke i et eller andet omfang mærker, hvordan digitalisering afstikker retningslinjerne for nye forretningsmodeller og procesoptimering. Det gælder også byggebranchen, men her har man indtil videre ikke været specielt modtagelig over for de digitale initiativer.

Digitalisering har dog gjort sit indtog i branchen, men ikke i det forventede omfang, og ifølge direktør Niels W. Falk fra teknologivirksomheden HD Lab, som har speciale i netop at hjælpe byggebranchen med digitale løsninger, er problemet, at alt for mange virksomheder ved alt for lidt om, hvad de digitale teknologier reelt kan benyttes til. Især på områder inden for kunstig intelligens og machinelearning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier