EjendomsWatch

ATP Ejendomme mister juridisk profil

Ejendomsadvokat Nina Grunow skifter fra ATP Ejendomme til P+, der er administrationsfællesskab for pensionskasser for jurister, økonomer og ingeniører.

Nina Grunow skal bruge sin juridiske erfaring til at arbejde med ejendomsinvesteringer for P Plus. | Foto: PR

Hos administrationsselskabet P+ bliver Nina Grunow juridisk rådgiver i investeringsafdelingen i en nyoprettet stilling med ansvar for transaktioner og skat. Det er den samme stilling, hun har haft hos ATP Ejendomme siden august 2015.

Det skriver P+ i en pressemeddelelse.

"P+ vokser og er inde i en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del," udtaler Nina Grunow i pressemeddelelsen.

P+ varetager administrative opgaver for mere end 92.000 medlemmer. Derudover har de to pensionskasser Jøp og Dip over 120 mia. kr. i forvaltning. P+ blev stiftet i 2015.

Nina Grunow kommer til at arbejde med køb, salg og projektudvikling af ejendomme i investeringsafdelingen. Derudover skal hun give juridisk rådgivning til forskellige investeringer, skriver selskabet.

Fortid i Bech-Bruun

Før tyskfødte Nina Grunow kom til ATP Ejendomme, var hun mangeårig advokat hos Bech-Bruun, hvor hun var i mere end 10 år. Hendes primære stofområde var ejendomsret inden for både dansk og tysk ret.

Foruden en jurauddannelse fra Freie Universität, har hun også en masteruddannelse i Real Estate Investment and Finance fra European Business School.

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier