EjendomsWatch

Endnu en MT Højgaard-direktør fratræder

Finansdirektøren gennem seks år siger farvel og følger dermed trop på en stribe direktørafgange i entreprenørkoncernen.

Foto: MT Højgaard

MT Højgaard skal have ny finansdirektør, efter at den nuværende, Egil Mølsted Madsen, fratræder, oplyser virksomheden.

"Bestyrelsen takker Egil Mølsted Madsen for en stor indsats i koncernen gennem de seneste seks år og senest for hans bidrag til den nødvendige revitalisering af MT Højgaard. Egil har fået en mulighed for at tiltræde en ny stilling. Bestyrelsen har forståelse for, at Egil på baggrund af ejerselskabernes fusion, den nye koncernstruktur og styrkelsen af kapitalgrundlaget føler, at han nu med god samvittighed kan forfølge et nyt karrierespor," udtaler bestyrelsesformand Søren Bjerre-Nielsen.

Egil Mølsted Madsen fratræder efter planen ved udgangen af september 2019, og MT Højgaard har med det samme indledt jagten på en ny finansdirektør.

MT Højgaard Holding er det fortsættende selskab efter fusionen af Højgaard Holding og Monberg & Thorsen, der ventes gennemført 5. april.

I februar fratrådte koncerndirektør Helle Bro Krogen, mens 2018 bød på et farvel til både den daværende adm. direktør og to koncerndirektører.

For høj risiko får MT Højgaard til at trække sig fra milliardbyggeri

Formand midt i MT Højgaard-krise: "Virksomheden er nødt til at opbygge troværdighed over for investorerne" 

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier