EjendomsWatch

EDC Erhverv forventer Aalborg-penge til ejendomshandel på 55 mio. kr.

EDC Erhverv står for salget af en ejendom til 55 mio. i nordjyske Støvring. Køber forventes at være en investor fra Aalborg, siger mæglerdirektør til EjendomsWatch.

Direktør og partner i EDC Erhverv tror på, at investorerne fra Aalborg | Foto: PR

I byen Støvring i Rebild Kommune, der ligger 20 km fra Aalborg, er EDC ansvarlig for salg af en erhvervsejendom til 55 mio. kr.

Sælgeren er tømrermesteren Vagn Kristensen, der ejer en række ejendomme i byen. Bygningen dækker over 2830 etagemeter.

Ifølge Frank Jensen, der er direktør og partner i EDC Erhverv, har der været interesserede købere fra nærområdet.

"Der er tale om Aalborg-baserede investorer, der har fået øjnene op for Støvring som en attraktiv by," siger Frank Jensen til EjendomsWatch.

Støvring har ca. 8000 indbyggere og må derfor betragtes som en mindre by, men Frank Jensen, der er partner og direktør i EDC Erhverv, har alligevel forhåbninger om, at bygningen bliver solgt til den satte pris.

"Det tror vi på - vi er jo lige gået i gang, så nu må vi se," siger han.

Ejendommen består af en stueetage, der er udlejet til Jutlander Bank på en tiårig kontrakt samt 14 lejligheder, hvoraf de 9 allerede er udlejet på forhånd.

"De mennesker, der lejer sig ind, er mennesker, der har nået en alder, hvor huset er blevet for stort, og børnene er flyttet hjemmefra. Og så er der ikke rigtig et ejerlejlighedsmarked i Støvring, men der er til gengæld et stærkt lejermarked," udtaler Frank Jensen.

Biludlejer sælger grunde og baner vej for boliger for 680 mio. kr. 

Poul Erik Bech udvider igen sit imperium

Erhvervsmæglere forfølger hver sin strategi 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier