EjendomsWatch

Hoteller, centre og logistik står på menuen hos Hoffmann

Et 'hemmeligt' hotelbyggeri til 500 mio. kr. et sted i København er i gang, fortæller adm. direktør for Hoffmann til EjendomsWatch. Han tror ikke på udviklings- eller boligmarkedet.

Citizenm i København i Dagmarhus som Hoffmann har bygget. | Foto: PR.

KØBENHAVN – Den adm. direktør for Hoffmann, Torben Bjørk Nielsen, knipser højlydt med fingrene, mens han står midt i et lille stilleområde på tagterrassen af hotellet Citizenm ved Rådhuspladsen i København.

"Kan I høre det. Her er isoleret, så man kan sidde i det her område og tale uden, at det larmer," siger Torben Bjørk Nielsen, mens han hurtigt går videre for at vise andre dele af hotellet til holdet af journalister, som er dukket op for at få en status-snak, om hvordan 2018 er gået for den danske entreprenørvirksomhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier