EjendomsWatch

Slut med Nybolig Erhverv – goddag til Nordicals

Mæglerkæden med 22 butikker har klippet navlestregen til Nykredit og skal stå på egne ben. Med en ny storkundeafdeling skal rådgivningen over for de største investorer herhjemme og i udlandet styrkes, siger direktør og medejer.

Foto: PR

Så er det officielt. Efter måneders tilløb skifter mæglerkæden Nybolig Erhverv med 22 selvstændige butikker på landsplan fra i dag navn til Nordicals. Skiftet indeholder dog andet og mere end blot nye facadeskilte og visitkort, siger Erik Andresen, adm. direktør og medejer af Nordicals, til EjendomsWatch.

En tværgående storkundeafdeling med øget mandskabsmæssig tyngde skal sikre Nordicals en tilstrækkelig markedsandel blandt de internationale kunder, hvor også det bestående samarbejde med internationale Savills kører videre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier