EjendomsWatch

Ejendomsadvokater opruster med juraprofessor

Advokatfirmaet Accuras afdeling for fast ejendom suppleres med nye kompetencer, der skal sikre rådgivning om komplekse transaktioner, lyder det.

Peter Mogensen, professor ved Københavns Universitet | Foto: PR.

Professor, dr.jur. Peter Mortensen tiltræder til nytår som specialkonsulent hos Accura, men bevarer sin tilknytning til Københavns Universitet, oplyser firmaet.

"Vi ser dette som et rigtigt spændende tiltag," siger advokat Henrik Groos, partner i Accuras afdeling for fast ejendom, i meddelelsen.

"Peter Mortensen er en stor juridisk kapacitet indenfor det formueretlige område, og vi og vores kunder vil få stor glæde og gavn af hans særlige kompetencer. Det falder fint i tråd med vores ambition om at rådgive om de mest komplekse transaktioner og opgaver indenfor forretningsjuraen," lyder det videre.

Accura bistod i oktober sammen med Gorrissen i en ejendomstransaktion til 1,1 mia. kr., da svenske Heimstaden købte op i Aarhus, København og Vejle. Ligeledes i Aarhus rådgav virksomheden sammen med DLA Piper, da kapitalforvalteren NREP i samme måned købte byggeretter i Risskov.

Heimstaden køber otte ejendomme for 1,1 mia. kr.

Udvikler og NREP indgår trecifret millionaftale om 36.000 kvm i Aarhus

Advokathus opruster: Vil være 30 ejendomsjurister inden for to år 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier