EjendomsWatch

Hoffmann lyser op i Veidekke-regnskab

Norske Veidekke leverer en stigning i omsætningen for tredje kvartal af 2018, men direktøren er stadigvæk ikke tilfreds. Den danske forretning, Hoffmann, fortsætter sin stærke lønsomhed. Koncernen introducerer nu foranstaltninger, der skal mindske omkostningerne og hjælpe med at vælge de rette projekter.

Foto: PR

Omsætningen i den norske entreprenørkoncern Veidekke, der ejer Hoffmann i Danmark, er steget i tredje kvartal, og koncernen er gået fra røde til sorte tal i segmentet byggeri, men det er stadig ikke tilfredsstillende. Det oplyser direktøren i forbindelse med regnskabet, hvor det samlede overskud efter skat i koncernen faldt 8 pct. til 460 mio. norske kr. (knap 370 mio. kr.), hvoraf Hoffmann tegner sig for i underkanten af 10 pct.

"Selvom Veidekke har leveret højere omsætning, er vi ikke tilfredse med den rentabilitet, vi har set på det seneste. Derfor har vi gennem de seneste måneder implementeret organisatoriske ændringer, og vi har introduceret et strengere system til risikovurdering," siger Arne Giske, adm. direktør for Veidekke, i en pressemeddelelse og tilføjer:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier