EjendomsWatch

Cirkulært byggeri skal også være fornuftigt økonomisk

Intentionerne om at skabe en bedre verden er noble, men idealisme gør det ikke alene. Byggebranchen har erkendt, at cirkulær økonomi og bæredygtighed skal gå hånd i hånd med forretningsstrategien.

Foto: Ritzau Scanpix/Jan Dagø.

FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling er et vigtigt punkt på den værdipolitiske dagsorden og spiller derfor en stadig større rolle i den samfundspolitiske debat. En debat, der i høj grad involverer byggebranchen, som tegner sig for i omegnen af en tredjedel af alt det affald, der produceres i Danmark, svarende til ca. 4 mio. tons årligt.

På konference- og messeeventet ”Building Green” i forrige uge i Forum i København satte man derfor fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi. Det skete ved forskellige paneldiskussioner, bl.a. ”Cirkulær omstilling som god forretning”, hvor et bredt udsnit af byggebranchens aktører deltog.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier