Danske Advokater får ny formand

Det bliver en partner fra advokatfirmaet Kromann Reumert, der tager plads som formand for advokaternes brancheorganisation Danske Advokater.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
AF SIGNE FERSLEV, ADVOKATWATCH

Brancheorganisationen Danske Advokater har sat navn på sin nye formand. Fremover er det Jørgen Kjergaard Madsen, advokat og partner fra advokatfirmaet Kromann Reumert, der sidder på øverste position i organisationen.

Han overtager pladsen fra Lotte Eskesen, advokat og partner i Gorrissen Federspiel.

I en meddelelse fra Danske Advokater udtaler Jørgen Kjergaard Madsen, at han er "meget glad for den opbakning og tillid", som advokatbranchen har vist ham.

"Branchens faglighed, uafhængighed og samfundsansvar ligger mig meget på sinde, ligesom det er vigtigt for mig, at vi som advokater står vagt om retssikkerheden," udtaler Jørgen Kjergaard Madsen.

Jørgen Kjergaard Madsen er ny formand for Danske Advokater. | Foto: PR
Jørgen Kjergaard Madsen er ny formand for Danske Advokater. | Foto: PR

I sit daglige arbejde hos Kromann Reumert beskæftiger Jørgen Kjergaard Madsen sig primært med M&A, børs- og kapitalmarkedsforhold og generel erhvervsret. Derudover sidder han i bestyrelsen i en række fonde.

Jørgen Kjergaard Madsen blev advokat i 1987, og et år efter fik han advokatbestalling i New York. Foruden sin advokatuddannelse har han læst HD i finansiering og kreditvæsen på Aarhus Business School, og i 2012 fik han bevis på at have gennemført Executive Management Program på Harvard Business School.

Den nye formand blev valgt på Danske Advokaters generalforsamling, som blev afholdt i DGI-Byen fredag.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AdvokatWatch.)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Foto: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb