EjendomsWatch

Advokatfirmaer mister terræn inden for ejendomsadministration

Advokatfirmaer forvalter færre ejendomme end tidligere, viser tendens. Det skyldes, at ejendomsadministration i stigende grad bliver en opgave for specialiserede virksomheder som Deas, Newsec Datea, CEJ og Cobblestone. Advokatbranchen vil dog kæmpe for at bevare forretningsområdet, lyder det.

Antallet af ejendomme, som administreres af advokatfirmaer, dykker. Det viser en optælling, som EjendomsWatch og AdvokatWatch har lavet.

Tallene er baseret på en optælling foretaget i regnskabsportalen Biq. Undersøgelsen omfatter 100 advokatfirmaer i København. Ved hvert firma er det blevet gennemgået, hvor mange ejendomme de står registreret som administrator af både før og nu. Tendensen er tydelig. Over en tidsubestemt periode er firmaerne gået fra tilsammen at forvalte 1720 ejendomme til 192. Det er et fald på 89 procent og illustrerer en tendens, hvor advokatfirmaerne administrerer færre ejendomme end tidligere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier