EjendomsWatch

Aarsleff skifter topchef til oktober

Entreprenørkoncernen Aarsleff skifter topchefen ud med en 20 år yngre model, der hentes internt. Resultatforventninger fastholdes efter tredje kvartal (Opdateret.)

Jesper Kristian Jacobsen, ny topchef i entreprenørkoncernen Aarsleff. | Foto: PR.

(Artikel opdateret kl. 12.40 med yderligere oplysninger.)

Entreprenørkoncern Aarsleff får ny topchef den 1. oktober, hvor koncerndirektør Jesper Kristian Jacobsen overtager roret efter entreprenørkoncernens mangeårige topchef, Ebbe Malthe Iversen, der fylder 67 år.

Jesper Kristian Jacobsen, 47 år, har været i Per Aarsleff siden 1995 og har siden 2016 været medlem af koncerndirektionen.

"Gennem det meste af karrieren har Jesper Kristian Jacobsen været leder af anlægsaktiviteterne vest for Storebælt, og i perioder har han haft ansvaret for flere af koncernens største internationale kontrakter inden for udførelse af havmølleparker," hedder det i en meddelelse.

Ebbe Malthe Iversen har været medlem af direktionen siden 1989 og fik det øverste ansvar for Per Aarsleff i 1999.

Ud over Jesper Kristian Jacobsen vil koncerndirektionen fra den 1. oktober bestå af viceadm. direktør Lars M. Carlsen og koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

Aarsleff har i forbindelse med sit regnskab for tredje kvartal tirsdag fastholdt resultatforventningerne til 2017/2018, der lyder på et primært driftsresultat på 470 mio. kr. og en omsætning, der er omkring fem pct. højere end året før, da den lød på 11,2 mia. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier