EjendomsWatch

Frederiksberg får nyt bykvarter til 332 mio. kr.

Generationernes Frederiksberg er navnet på et helt nyt kvarter med 200 plejeboliger. Efter planen bliver det nye kvarter indviet i 2023. Over for EjendomsWatch sætter arkitektdirektør flere ord på ordren.

Foto: PR-visualisering: Rubow Arkitekter.

Et helt nyt kvarter skal erstatte et eksisterende plejehjem og en fodboldklub langs banerne ved K.B. Hallen på Frederiksberg.

Det er Rubow Arkitekter, der sammen med G.V.L. Entreprise, Dominia og BBP Arkitekter har vundet totalentreprisekonkurrencen på det 18.300 kvm store byggeri, som vil give plejecentret Ingeborggården og Frederiksberg Boldklub en overhaling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier