EjendomsWatch

MT Højgaard-fyringen, der ikke kom som lyn fra en klar himmel

ANALYSE: MT Højgaards topchef Torben Billmann er færdig på posten. Manglende fremdrift i at levere resultater får skylden. Men en ejerkreds i splid med sig selv har heller ikke gjort opgaven lettere i spidsen for det, der kunne have været Danmarks entreprenørflagskib.

Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup.

Onsdag kort før kl. 20 kom så meddelelsen, som mange der følger entreprenørbranchen og især MT Højgaard havde fornemmet kunne være på vej: Topchefen, 61-årige Torben Billmann, fik efter seks år i stolen en fyreseddel, der begrundes med, at det går for langsomt med at genrejse den økonomisk skrantende entreprenørkoncern, der i årevis har måttet kigge misundeligt på konkurrenter med en bedre evne til at drive en lønsom forretning.

"Vi må konstatere, at de nødvendige forbedringer af MTH Groups drift og indtjening ikke har materialiseret sig i det tempo, som bestyrelsen ønsker," lød det fra bestyrelsesformand Søren Bjerre-Nielsen i meddelelsen onsdag, der blev ledsaget af endnu en nedjustering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier