EjendomsWatch

NCC vinder opgave til 70 mio. kr. i Nordjylland

Hjørring Kommune har valgt entreprenør til opførelsen af 10.000 kvm skole, børnehus og idrætshal. Det samlede projekt løber op i 178 mio. kr.

Foto: PR-visualisering: Aart Architects/NCC.

Det bliver entreprenørvirksomheden NCC, som skal opføre flere kommunale institutioner i Vrå i Nordjylland, oplyser NCC.

Hjørring Kommune har således valgt NCC som råhusentreprenør på opgaven, hvor der skal opføres cirka 10.000 kvm skole, børnehus og idrætshal, fremgår det. Projektet er på i alt 178 mio. kr., hvoraf NCC’s entreprise udgør 70 mio. kr.

NCC har vundet råhusopgaven i partnering, som er en byggeform, entreprenørvirksomheden har årelang med.

"Vi er glade for og stolte af, at Hjørring Kommune har valgt os til opgaven. Partnering er en rigtig god entrepriseform, som bringer de forskellige aktørers kompetencer ind i processen på et tidligt tidspunkt i projekterings- og tilbudsfasen. Partnering er kendetegnet ved tillid og åbenhed mellem alle parter," siger Frank Bo Lassen, områdechef i NCC, i meddelelsen.

Målet med det nye børnehus og den nye skole i Vendsyssel er, at det skal blive meget mere end en institution. Det skal være et læringssted for fremtiden og et samlingspunkt for beboerne i Vrå.

Projektet er tegnet af Aart Architects i samarbejde med Jaja Architects og Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma. Byggeriet skal bæredygtighedcertificeres inden for DNGB, hvor det allerede er blevet præcertificeret til næsthøjeste niveau, guld.

Danmark skiller sig ud i NCC's andet kvartal

NCC pauser vækstjagt: Topchef Tomas Carlsson skal redde dalende indtjening

International investor rykker ind i Aarhus med køb af 234 nye boliger til 560 mio. kr.

NCC sælger kontorhus til forsikringsselskab

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier