EjendomsWatch

Aarsleff får påtale for tidlig offentliggørelse af informationer

Entreprenørens børsuheld på Nasdaq København får påtale.

Foto: PR

Entreprenøren Per Aarsleff får en påtale af Nasdaq København, efter at "visse informationer" fra halvårsregnskabet var tilgængelige via Ritzau Finans, 20 minutter før rapporten var offentliggjort.

Inden offentliggørelsen af regnskabet blev der desuden registreret øget handelsaktivitet og en stigende aktiekurs.

Det skriver Nasdaq København i sin løbende rapport "Nasdaq Københavns Afgørelser og Udtalelser i 2018".

Per Aarsleff har forklaret fondsbørsen, at selskabet ved en fejl var kommet til at offentliggøre selskabets IR-præsentation på entreprenørens hjemmeside før offentliggørelsen.

Derfor kunne Ritzau Finans fortælle om halvårets resultater, før de var tilgængelige via Nasdaq København.

Per Aarsleff forklarer dog til fondsbørsen, at IR-præsentationen ikke indeholdt intern viden.

"Idet halvårsresultatet var som forventet, og at der ikke blev ændret på forventningerne til helårsresultatet," skriver Nasdaq København.

Nasdaq er enig i, at der ikke var tale om intern viden, men påpeger, at alle markedsdeltagere ikke havde lige adgang til oplysningerne i halvårsrapporten.

Og det får entreprenøren en påtale for.

Da den omtalte IR-præsentation og halvårsregnskabet blev offentliggjort i maj, forklarede Per Aarsleffs administrerende direktør, Ebbe Malte Iversen, at der var sket en fejl. Men udover det ønskede han ikke at sige meget mere om sagen.

"Jeg vil helst ikke sige så meget om det. Men vi har lavet en fejl, og det taler vi med børsen om," sagde han dengang til Ritzau Finans.

Aarsleff indgår kontrakt til 3 mia. kr. med Danica

Aarsleffs ordrebog sætter rekord med over 10 mia. kr.

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier