EjendomsWatch

Aarsleff-kontrakt på Femern-tunnel forlænges med et år

For en merpris af 45 mio. kr. har Femern A/S forlænget tre af de fire anlægskontrakter på byggeriet af Femern-tunnelen med et år. Det skal give ekstra tid til tysk myndighedsbehandling. Minister langer ud mod mediet Finans for at have stillet en milliardregning i udsigt.

Det statslige selskab Femern har indgået en tillægsaftale med entreprenørkonsortiet Femern Link Contractors (FLC), der har danske Aarsleff, franske Vinci og tyske Wayss & Freytag som deltagere. Aftalen betyder, at den betingede kontrakt med FLC om tre ud af de fire store anlægsentrepriser på den kommende Femern Bælt-forbindelse forlænges et år, oplyser Transport-, Bygnings- og Boligministeriet.

Med aftalen løber de betingede kontrakter til udgangen af 2020, hvilket er sket for at give de tyske myndigheder ekstra tid til den sidste godkendelse, der skal på plads, før byggeriet til over 50 mia. kr. kan sættes i gang.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier