EjendomsWatch

Byggebranchen står ved en teknologisk skillevej

De store aktører i byggebranchen har for længst investeret massivt i ny teknologi og rider komfortabelt på toppen af Build 4.0-bølgen. Men set over en bred kam hinker man håbløst efter investeringslysten i andre brancher, og det er især de små og mellemstore virksomheder, der sover i timen, lyder det.

Foto: Ritzau Scanpix / Jan Dagø

Ny teknologi vinder indpas i alle brancher – også i byggebranchen, som netop nu står ved en teknologisk skillevej.

Build 4.0 er branchens svar på Industri 4.0, og den gode nyhed er, at de nye teknologier allerede er ved at blive implementeret som daglige værktøjer. Den dårlige nyhed er imidlertid, at polariseringen mellem de store og de mindre virksomheder i branchen bliver stadig større. Det er rent ud sagt noget skidt, for optimal udnyttelse af digital transformation til såvel bedre produktivitet som generel innovation i branchen forudsætter, at hele værdikæden er med på vognen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier