EjendomsWatch

Efter splittelse af stort advokatfirma: Det har været lærerigt, men ikke sjovt

"Hvis ikke du har fælles fodslag, er det frygtelig svært at ændre strategi." Det har direktør for Kielberg Advokater erfaret, efter en periode hvor uenighed i ejerkredsen har ført til en splittelse af firmaet.

”Den interne udfordring, vi havde i 2017, brugte vi meget tid på at finde en løsning på, og når man bruger tiden på det, kan man ikke bruge tiden på at omsætte,” siger Nis Stemann Knudsen, direktør og partner i Kielberg Advokater. Foto: Kielberg Advokater

Det har gjort dybe indhug i både kræfter og økonomi, og det har understreget vigtigheden af at være samstemt om fremtidsplanerne.

Det er erfaringen hos Nis Stemann Knudsen, direktør og partner i Kielberg Advokater, efter at firmaet har været igennem en turbulent tid med ejer-uenigheder, en splittelse af firmaet og en fusion med en ny partner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier