EjendomsWatch

Rådgiver venter bedring efter millionunderskud

Bygherrerådgiveren Gaihede, der i 2017 fyrede topchefen med henvisning til svigtende resultater, har ifølge sin nye direktør fået vendt skuden, så et millionunderskud i 2017 kan afløses af overskud i år.

Jacob Sachse, adm. direktør i rådgiveren Gaihede. | Foto: Foto: PR

Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Gaihede, der har hjemsted i Valby, kommer ud af 2017 med et underskud før skat på 5,5 mio. kr. ud af et bruttoresultat på 25,5 mio. kr., viser årsregnskabet, som af ledelsen får bedømmelsen "ikke tilfredsstillende."

Dermed er sidste års overskud på 5 mio. kr. mere end sat over styr og har gjort indhug i egenkapitalen, der ultimo 2017 lyder på godt 4,9 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier