EjendomsWatch

Skræddersyet indretning øger effektiviteten

En arbejdsplads er ikke længere blot et skrivebord, en stol og en lampe. Virksomheder udvikler sig, og det gør deres brug af fysiske rum også. Nye arbejdsprocesser, nye digitale kompetencer og helt nye samarbejdsformer stiller derfor krav til organisation og ledelse.

Hos Arla Foods i Viby handler processen ikke kun om arealoptimering, men om at understøtte arbejdsprocesserne og styrke trivslen på arbejdspladsen, så både ledere og medarbejdere får et ejerskab til forandringerne. | Foto: PR: Erik Arkitekter

Egentlig kan man sige, at det er en såre naturlig tanke, at indretningen af arbejdspladserne i en virksomhed specifikt bør understøtte de forskellige arbejdsprocesser, der finder sted.

Selv om tankesættet i høj grad har været anvendt i udlandet gennem en længere årrække, er det imidlertid først inden for de senere år, at danske virksomheder har fået øjnene op for de åbenlyse fordele, konceptet rummer. Et koncept, der som oftest vil kunne aflæses helt konkret på virksomhedernes bundlinje i form af højere effektivitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier