EjendomsWatch

Droner rykker ind som bygningsinspektører

Dronerne er – bogstavelig talt – over os. Den moderne teknologi gør det både meget lettere og meget billigere at foretage inspektion af vanskeligt tilgængelige steder på en bygning. Samtidig bliver teknologien stadig mere intelligent.

Foto: Teknologisk Institut

Man gør det på broer og vindmøller, ligesom man gør det i boligselskaber samt på store erhvervsejendomme. Man benytter droner til at inspicere for skader i beton, murværk eller på tag.

Dronemarkedet i Danmark er i voldsom vækst, og et af de oplagte anvendelsesområder er netop arbejdsopgaver, der kan være både tids- og omkostningskrævende, da de uden drone kræver stillads eller lift. Udbydere af droneinspektion finder man derfor i alle egne af landet, da eksempelvis både fotografer og rådgivende ingeniørfirmaer har tilføjet denne kompetence.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier