EjendomsWatch

Vækstfonden og Nordea betaler for 45 meter højt udsigtstårn

Finansieringen af udsigtstårnet kaldet Tårnet på Sjælland er på plads. Der er ligeledes fundet en entreprenør til at opføre det.

Arkitekttegning af Camp Adventure Tårnet, som skal opføres på Sjælland. Foto: PR

Selskabet Camp Adventure har fået finansieringen af sit udsigtstårn i sin forlystelsespark på plads. En entreprenør er også fundet.

Det bliver det sydsjællandske entreprenørfirma Levi Jensen, som opfører det 45 meter høje udsigtstårn i Haslev, som bliver det højeste offentligt tilgængelige punkt på Sjælland, skriver Camp Adventure.

Aftalen med byggefirmaet faldt på plads 9. februar, lyder det.

På finansieringssiden er det Vækstfonden og Nordea, der skal hjælpe Camp Adventure, som også selv bidrager med at finansiere byggeriet, lyder det.

"Det nye tårn, som Camp Adventure står bag, er et spændende projekt, som både har stort potentiale som attraktion og kan blive en rigtig god forretning. I Vækstfonden er vi glade for at være den brik, der har fået den samlede finansiering til byggeriet på plads," udtaler Jonas Kristiansen, som er erhvervskundechef hos Vækstfonden, i meddelelsen.

Projektet er finansieret ved 43 pct. lån fra Vækstfonden og 23 pct. lån fra Nordea samt 34 pct. fra Camp Adventures ejere. Hvad det præcise beløb for byggeprojektet er, oplyses ikke.

Det er arkitektfirmaet Effekt, som har tegnet både den 600 meter lange gangbro i træ mellem trækronerne, som leder hen til tårnet, der er designet som en spiral.

Tårnet bliver en del af en større klatrepark og forventes at kunne indvies til oktober eller november, lyder det.

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier