EjendomsWatch

Vækstfonden og Nordea betaler for 45 meter højt udsigtstårn

Finansieringen af udsigtstårnet kaldet Tårnet på Sjælland er på plads. Der er ligeledes fundet en entreprenør til at opføre det.

Arkitekttegning af Camp Adventure Tårnet, som skal opføres på Sjælland. | Foto: PR

Selskabet Camp Adventure har fået finansieringen af sit udsigtstårn i sin forlystelsespark på plads. En entreprenør er også fundet.

Det bliver det sydsjællandske entreprenørfirma Levi Jensen, som opfører det 45 meter høje udsigtstårn i Haslev, som bliver det højeste offentligt tilgængelige punkt på Sjælland, skriver Camp Adventure.

Aftalen med byggefirmaet faldt på plads 9. februar, lyder det.

På finansieringssiden er det Vækstfonden og Nordea, der skal hjælpe Camp Adventure, som også selv bidrager med at finansiere byggeriet, lyder det.

"Det nye tårn, som Camp Adventure står bag, er et spændende projekt, som både har stort potentiale som attraktion og kan blive en rigtig god forretning. I Vækstfonden er vi glade for at være den brik, der har fået den samlede finansiering til byggeriet på plads," udtaler Jonas Kristiansen, som er erhvervskundechef hos Vækstfonden, i meddelelsen.

Projektet er finansieret ved 43 pct. lån fra Vækstfonden og 23 pct. lån fra Nordea samt 34 pct. fra Camp Adventures ejere. Hvad det præcise beløb for byggeprojektet er, oplyses ikke.

Det er arkitektfirmaet Effekt, som har tegnet både den 600 meter lange gangbro i træ mellem trækronerne, som leder hen til tårnet, der er designet som en spiral.

Tårnet bliver en del af en større klatrepark og forventes at kunne indvies til oktober eller november, lyder det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier