EjendomsWatch

Hoffmann-ejer melder om godt 2017-salg og boomende pipeline

Den danske arm i det norske entreprenørselskab Veidekke er vokset på omsætning og resultat. Den svenske forretning er ligeså vokset, mens hjemmemarkedet går tilbage.

Foto: PR

Entreprenørkoncernen Hoffmann, der er ejet af norske, børsnoterede Veidekke, leverer positiv fremgang i torsdagens årsregnskab fra moderkoncernen i Norge.

Koncernresultatet før skat gik en anelse tilbage fra 1,46 mia. norske kr. (ca. 1,1 mia. kr.) til 1,44 mia. norske kr. i 2017, mens omsætningen gik frem med 1,6 mia. norske kr. til samlet 31,6 mia. norske kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier