EjendomsWatch

Horten afviser Vinge-kritik: Vi står 100 pct. inde for rådgivningen

Kritikken fra Frederikssund Kommune om dårlig rådgivning fra blandt andre Horten i forbindelse med det fejslagne Vinge-projekt, bliver nu afvist af advokatfirmaet. Horten er dog villig til at gå i dialog om honoreringe

Foto: Henning Larsen Architects

Det blev fejret med kage hos Horten tilbage i juni sidste år, da aftalen om Vinge Centrum blev endeligt indgået. Forud lå fire års juridisk rådgivning af Frederikssund Kommune i forbindelse med det stort anlagte byprojekt. Siden da er fejring og kage blevet forvandlet til "en ulykkelig situation", som man kalder det hos Horten.

Borgmester i Frederikssund Kommune, John Schmidt Andersen (V), udtalte torsdag til Frederiksborg Amtsavis, at rådgivningen omkring byprojektet har været dårlig. Dermed blev pilen rettet mod Horten, der ifølge avisen har ydet juridisk bistand til kommunen for knap 29 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier