EjendomsWatch

Horten afviser Vinge-kritik: Vi står 100 pct. inde for rådgivningen

Kritikken fra Frederikssund Kommune om dårlig rådgivning fra blandt andre Horten i forbindelse med det fejslagne Vinge-projekt, bliver nu afvist af advokatfirmaet. Horten er dog villig til at gå i dialog om honoreringe

Foto: Henning Larsen Architects

Det blev fejret med kage hos Horten tilbage i juni sidste år, da aftalen om Vinge Centrum blev endeligt indgået. Forud lå fire års juridisk rådgivning af Frederikssund Kommune i forbindelse med det stort anlagte byprojekt. Siden da er fejring og kage blevet forvandlet til "en ulykkelig situation", som man kalder det hos Horten.

Borgmester i Frederikssund Kommune, John Schmidt Andersen (V), udtalte torsdag til Frederiksborg Amtsavis, at rådgivningen omkring byprojektet har været dårlig. Dermed blev pilen rettet mod Horten, der ifølge avisen har ydet juridisk bistand til kommunen for knap 29 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier