EjendomsWatch

Opkøb har gjort Link Arkitektur klar til yderligere vækst

Efter at have købt Aarhus Arkitekterne har Link Arkitektur med en børsnoteret norsk ejer i ryggen musklerne på plads til at tage kampen op mod konkurrenterne, lyder det fra virksomhedens chef.

Foto: Casper Dalhoff/Jyllands-Posten

Først var de fire. Så blev de til 94 i et hug, men alligevel var det næsten som at starte forfra. Link Arkitektur var et ukendt navn i Danmark indtil for et år siden, hvor den skandinaviske arkitektkoncern Link købte det veletablerede Aarhus Arkitekterne og deres 90 ansatte.

"Vi startede lidt på nul, fordi brandet Link Arkitektur var ukendt i Danmark, og vi skal kæmpe os til kendskab og markedsandele. Men kunderne er nysgerrige, fordi vi har en stor kapacitet i koncernen," siger Kirsten Anker Sørensen, adm. direktør for Link Arkitektur i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier