EjendomsWatch

Storbank lukker filialer i København

Nordea lukker nu en række af sine filialer på Amager i København. Tendensen vil fortsætte, siger direktør.

Foto: Nordea/PR

Nøglen bliver nu drejet om hos tre ud af Nordeas fem filialer på Amager i København, skriver Berlingske.

Helt præcis sker lukningerne den 27. november, skriver mediet, der fortæller, at kunderådgiverne samles i de to resterende filialer på Amager, på henholdsvis Amagerbrogade 26 og 254.

"Vores kunder bruger banken anderledes, og det betyder, at der er brug for færre hænder. Jeg har lært, at jeg ikke skal spå om, hvor vi er på Amager om to år. Der er mange kunder, som ringer til vores call center, som bruger vores hæveautomater, og som bruger vores mobile løsninger. Det betyder, at vi langsomt bliver færre medarbejdere i banken, og den tendens vil fortsætte," siger bankdirektør Mads Skovlund, der har ansvar for Nordeas privatkunder i Danmark, til Berlingske.

Han forsikrer over for avisen, at tiltaget ikke vil medføre fyringer. Nordea meldte for nylig ud, at man henover de kommende år vil nedbringe antallet af ansatte, inklusive konsulenter, med mere end 6000.

(Denne artikel er leveret af FinansWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier