EjendomsWatch

Storbank lukker filialer i København

Nordea lukker nu en række af sine filialer på Amager i København. Tendensen vil fortsætte, siger direktør.

Foto: Nordea/PR

Nøglen bliver nu drejet om hos tre ud af Nordeas fem filialer på Amager i København, skriver Berlingske.

Helt præcis sker lukningerne den 27. november, skriver mediet, der fortæller, at kunderådgiverne samles i de to resterende filialer på Amager, på henholdsvis Amagerbrogade 26 og 254.

"Vores kunder bruger banken anderledes, og det betyder, at der er brug for færre hænder. Jeg har lært, at jeg ikke skal spå om, hvor vi er på Amager om to år. Der er mange kunder, som ringer til vores call center, som bruger vores hæveautomater, og som bruger vores mobile løsninger. Det betyder, at vi langsomt bliver færre medarbejdere i banken, og den tendens vil fortsætte," siger bankdirektør Mads Skovlund, der har ansvar for Nordeas privatkunder i Danmark, til Berlingske.

Han forsikrer over for avisen, at tiltaget ikke vil medføre fyringer. Nordea meldte for nylig ud, at man henover de kommende år vil nedbringe antallet af ansatte, inklusive konsulenter, med mere end 6000.

(Denne artikel er leveret af FinansWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier