EjendomsWatch

Storbank lukker filialer i København

Nordea lukker nu en række af sine filialer på Amager i København. Tendensen vil fortsætte, siger direktør.

Foto: Nordea/PR

Nøglen bliver nu drejet om hos tre ud af Nordeas fem filialer på Amager i København, skriver Berlingske.

Helt præcis sker lukningerne den 27. november, skriver mediet, der fortæller, at kunderådgiverne samles i de to resterende filialer på Amager, på henholdsvis Amagerbrogade 26 og 254.

"Vores kunder bruger banken anderledes, og det betyder, at der er brug for færre hænder. Jeg har lært, at jeg ikke skal spå om, hvor vi er på Amager om to år. Der er mange kunder, som ringer til vores call center, som bruger vores hæveautomater, og som bruger vores mobile løsninger. Det betyder, at vi langsomt bliver færre medarbejdere i banken, og den tendens vil fortsætte," siger bankdirektør Mads Skovlund, der har ansvar for Nordeas privatkunder i Danmark, til Berlingske.

Han forsikrer over for avisen, at tiltaget ikke vil medføre fyringer. Nordea meldte for nylig ud, at man henover de kommende år vil nedbringe antallet af ansatte, inklusive konsulenter, med mere end 6000.

(Denne artikel er leveret af FinansWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier